top of page

KEĎ ŽIVOT CHUTÍ UŽ 190 ROKOV & MISS SLOVENSKO 2016

─ 5th APRIL 2016 ─

KEĎ ŽIVOT CHUTÍ UŽ 190 ROKOV

↓​

Sereď, Slovakia

...........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................​



V piatok 1. Apríla som bola spolu s finalistkami MISS SLOVENSKO 2016 pozvaná do Serede, kde sa nachádza závod, ktorý vyrába sekt HUBERT. Cieľom tejto príjemnej návštevy bola ukážka celého procesu výroby sektu Hubert, ktorého pohárik nám už niekoľko desaťročí spríjemňuje každý event na ktorom sa tento sekt podáva.

Celý deň sa niesol v príjemnom duchu v ktorom sme mohli nahliadnuť do priestorov závodu a zároveň sledovať technológiu celého procesu výroby sektu, ktorý sme zároveň počas celého dňa ochutnávali.

Ochutnávka sektu spojená s príjemnou atmosférou, pozornosť médií a prítomnosť generálneho riaditeľa Hubert J.E. Petra Krúpu bola doplnená o autogramiádu finalistiek Miss Slovensko 2016, ktorých podpisy ozdobili fľašu sektu, ktorý je vyrobený netradičnou francúzskou metódou a zároveň je pomenovaný po jednom zo zakladateľov spoločnosti HUBERT.

Touto cestou by som sa následne chcela poďakovať spoločnosti Hubert J.E. SPOL s.r.o. ktorá nám dala túto neskutočnú možnosť sledovať proces výroby tohto umeleckého diela a zároveň počas ochutnávky cítiť chuť a pocit, ktorý nám v hlavách evokuje pocit taký ako keď život chutí už 190 rokov. (Hubert)


@missslovensko

@hubertsekt

Ph by: Daniel Chomistek (@danielxchomistek)

bottom of page